Salon

Overzicht

Op 15 november 1986 werd kapsalon Benjamin Coiffure opgestart in Eliksem, bij Landen. De zaak werd volledig vernieuwd op 10 oktober 1994.

Sedert 2017 zijn Benjamin en zijn vrouw Anick eveneens kapper in Residentie Den Boomgaard in Glabbeek en Residentie 't Spelthof in Binkom. Eind december 2017 heropenden zij hun vernieuwde zaak die nu fungeert als conceptsalon voor het bekende Italiaanse merk Screen.

Benjamin werkt uitsluitend met de beste exclusieve professionele producten die op de markt voorhanden zijn om een zo perfect mogelijk resultaat te verkrijgen. Hij geeft u ook persoonlijk advies om uw kapsel zo goed mogelijk af te stemmen op uw eigen persoonlijkheid.

Ons doel is om uw innerlijke schoonheid naar buiten te brengen en elk van onze klanten tevreden huiswaarts te laten keren! Creativiteit en techniek staan heel hoog in ons vaandel! Daarom is het belangrijk dat wij eerst en vooral goed luisteren naar wat u als klant wenst om vervolgens uitgebreid op uw wensen kunnen in te spelen.

Producten

SCREEN

Screen is een Italiaanse firma, ontstaan in 1992, die eigendom is van Nuova Fapam en aanwezig is in de vier continenten. Producten van Screen kan je terugvinden in maar liefst 50 landen.

Deze hoogwaardige haircare producten zijn "for professional use only" en behoren tot de absolute wereldtop.

Shampoo, conditioner, spray, gel, mousse, crème, paste, poeder, wax, gum, ... het maakt allemaal deel uit van ons assortiment!

FLORALE

Florale Haircare is reeds jarenlang gekend als een toonaangevende leverancier van kappersbenodigdheden in de Benelux. Naast de bekende kappers-chemiemerken en een aantal sterke huismerken worden ook diverse kappersmaterialen uit voorraad geleverd.

De huismerken worden in hun eigen productieafdeling ontwikkeld en geproduceerd. Dit geeft hen de mogelijkheid snel op allerlei trends op de markt in te spelen en tevens een hoog kwaliteitsniveau te garanderen.