Diensten

Kapsalon

Onze hoofdactiviteit is uiteraard het kapsalon voor vrouwen, mannen en kinderen. U kan bij ons terecht voor een kleuring, permanent, brushing, tijdloze of moderne snit of voor het bijknippen van de baard. Geef uw zelfvertrouwen een boost en ga vandaag nog voor die nieuwe look!

De specialiteiten van Benjamin Coiffure zijn kleuringen en carré snit voor dames. Mannen kunnen rekenen op een geslaagde brosse-snit!

Wij steunen de actie "Geef Om Haar - Think Pink" van harte. Doneer een paardenstaart van 20cm en laat je haar gratis knippen! Mensen die last hebben van kaalheid (alopecia) kunnen tricopigmentatie laten toepassen, in samenwerking met Medico Derm.

TIP: Voor elke gelegenheid kan u steeds een cadeaubon schenken van Benjamin Coiffure. Deze kan gebruikt worden voor een behandeling of om een product mee aan te kopen!


Keratinebehandeling

SCREEN Curlbuster Keratin treatment: de perfecte formule voor gladde krullen met volume en zonder pluis die uw haar zacht, glanzend en gemakkelijk doorkambaar maakt. De innovatieve technologie ondersteunt de stam zonder hem te verstikken, waardoor uw haar mooi glad wordt. Dankzij de progressieve werking is elke volgende behandeling nog effectiever en het resultaat langduriger.

Om het door uw haarstylist verkregen gladde resultaat te behouden, heeft SCREEN voor u een set van drie verzorgingsproducten met een speciale formule ontwikkeld:
• Verzorgende shampoo na de Curlbuster-keratine-behandeling, vrij van sulfaten en parabenen. Ideaal voor chemisch behandeld haar. Reinigt op milde wijze, respecteert de haarstructuur en houdt het haar glad.
• Verzorgend masker na de Curlbuster-keratine-behandeling, vrij van parabenen. Voor glanzend, gevoed en gemakkelijk doorkambaar haar. Verzwaart het haar niet.
• Verzorgende spray na de Curlbuster-keratine-behandeling, vrij van parabenen. Houdt het haar glad met een progressieve werking. Herstelt en versterkt de haarstructuur voor een zijdezacht resultaat.

Alle onderhoudsproducten zijn vrij van toegevoegd zout, hebben een pH-waarde die geschikt is om de behandeling in stand te houden en zijn verrijkt met keratine, lijnzaadolie en hyaluronzuur om het haar grondig te voeden, te versterken en te hydrateren. De waardevolle eigenschappen van deze drie bestanddelen voegen een anti-aging en cosmetische functie toe, zodat uw haar mooi, vitaal en gezond is.