Diensten

Kapsalon

Onze hoofdactiviteit is uiteraard het kapsalon voor vrouwen, mannen en kinderen. U kan bij ons terecht voor een kleuring, permanent, brushing, tijdloze of moderne snit of voor het bijknippen van de baard. Geef uw zelfvertrouwen een boost en ga vandaag nog voor die nieuwe look!

De specialiteiten van Benjamin Coiffure zijn kleuringen en carré snit voor dames. Mannen kunnen rekenen op een geslaagde brosse-snit!

Wij steunen de actie "Geef Om Haar - Think Pink" van harte. Doneer een paardenstaart van 20cm en laat je haar gratis knippen! Mensen die last hebben van kaalheid (alopecia) kunnen tricopigmentatie laten toepassen, in samenwerking met Medico Derm.

TIP: Voor elke gelegenheid kan u steeds een cadeaubon schenken van Benjamin Coiffure. Deze kan gebruikt worden voor een behandeling of om een product mee aan te kopen!


Gelaatsverzorging

U kan tijdens uw bezoek aan het kapsalon eveneens genieten van een gelaatsverzorging met volgende mogelijkheden:
• reinigen
• masker
• make-up
• epileren

Geef je gelaat de aandacht dat het verdient! De ideale combinatie van mooi haar en een mooie huid kunnen wij u aanbieden!

In onze drukke samenleving wat rust geven aan lichaam en geest wil iedereen. Onze verzorgingen zijn een echte weldaad voor uw huid en de resultaten zijn spectaculair! Elke gelaatsverzorging is een moment van ontspanning, zodat u stralend onze zaak opnieuw verlaat!

Het verwijderen van ongewenst haar gebeurt uiteraard met de grootste zorg met producten die speciaal ontworpen zijn voor een gevoelige huid.

Pruiken

Al onze pruiken zijn licht en luchtig en aangenaam om te dragen. U heeft de keuze uit volgende modellen:
• machinaal geknoopte synthetische haren
• handgemaakte natuurhaar-protheses

Wij komen naar u toe met onze catalogus (of u komt discreet naar ons salon) en u kiest enkele modellen en de kleur die u graag had gewenst. Ook in rusthuizen en ziekenhuizen in de regio Leuven, Diest, Aarschot, Tienen, St-Truiden, Hasselt en Landen kunnen wij langskomen.

Daarna past u deze modellen en passen wij de pruik aan waar nodig (bijknippen, ...). In ongeveer 3 dagen kan alles geleverd worden. Ook mutsen en sjaals alsook onderhoudsproducten kunnen besteld worden.

Onze erkende haarprotheses komen in aanmerking voor eventuele terugbetaling bij hospitalisatieverzekeringen en mutualiteiten.