Social Deal actie

17-09-2019

Keratine behandeling via Social Deal aan slechts 69,00€!


Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine kan zacht zijn (zoals in je haar) en hard (bijvoorbeeld bij de hoeven van dieren). Het is dus zeer veelzijdig.

Wat doet keratine?

Keratine beschermt en herstelt ons haar en onze huid en nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten.

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straightened. Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Is keratine veilig?

Als een natuurlijke proteïne is keratine 100% veilig. Omdat het een lichaamseigen stof is kun je het ook gebruiken bij elk haartype en onder alle omstandigheden. De maakt een keratine haarbehandeling ideaal voor:

• Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
• Geverfd, gepermanent of gestraightened haar
• Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Kun je beschadigd haar echt herstellen met keratine?

Je hebt misschien ooit gelezen dat je haarschade door verhitting en chemische behandelingen nooit kunt herstellen. Met een keratinebehandeling lukt dit wel.

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met een keratine-behandeling voeg je dit weer toe en daarmee is het een even eenvoudig als natuurlijk oplossing voor haarschade.

Maakt een keratine behandeling je haar altijd steiler?

Keratine behandelingen worden vaak aangeboden als straightening. Dit klopt niet, want keratine herstelt beschadigd haar en verwijderd pluis en maakt het haar zachter.